Smiley face

Napi Horoszkop

Február 01
Kos
március 21. - április 20.

Kos
Ezen a héten számíthatsz a feljebbvalóid segítségére, bármilyen pénzügyi problémáról is legyen szó. Minden problémádat meg tudod oldani a közbenjárásukkal.

Bika
április 21. - május 20.

Bika
Ezen a héten igazán harmóniában lehetsz önmagaddal, viszont a hivatásodban és a szerelmi életedben több kihívással is találkozol, amelyek megoldásra várnak.

Ikrek
május 21. - június 21.

Ikrek
Ezen a héten minden figyelmed lekötik a külfölddel kapcsolatos tennivalók. Sok izgalmas esemény vár Rád, legyen az munka, szerelem, vagy éppen baráti kapcsolat.

Rák
június 22. - július 22.

Rák
Ezen a héten sziporkázol, tele vagy remek ötletekkel, és aktív vagy. Minden olyan helyzetben, ahol a fantáziádra szükség van, remek dolgokat hajthatsz végre.

Oroszlán
július 23. - augusztus 22.

Oroszlán
Ezen a héten mindenképpen sok sikert könyvelhetsz el több életterületen is. Ha folyamatosan több ember elõtt kell szerepelned, a héten ez szerencsésen alakul.

Szűz
augusztus 23. - szeptember 22.

Szűz
Ezen a héten igazán harmóniában lehetsz önmagaddal, viszont a hivatásodban és a szerelmi életedben több kihívással is találkozol, amelyek megoldásra várnak.

Mérleg
szeptember 23. - október 22.

Mérleg
Sok örömteli esemény vár Rád ezen a héten. Energiával tölt fel, hogy végre némi pénz is befolyik, de vigyázz arra, mibe fekteted, most óvatosnak kell lenned!

Skorpió
október 23. - november 21.

Skorpió
Ezen a héten a családodban alakulhat ki konfliktushelyzet, mert úgy érezhetik, az élet több területén is túlzóak a vágyaid, és ezt nem könnyen tudják tolerálni.

Nyilas
november 22. - december 21.

Nyilas
A héten a kommunikáció, a közlekedés, és a kereskedelem területén adódhatnak nehézségek számodra, amelyek teljes embert kívánnak. Sok odafigyeléssel megoldod!

Bak
december 22. - január 20.

Bak
Ezen a héten valamilyen ingatlannal kapcsolatos üggyel leszel elfoglalva. Lehet ez ház eladás, vagy vétel, de sajnos nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy szeretnéd.

Vízöntő
január 21. - február 19.

Vízöntő
A héten a családot és a hivatást próbálod egészséges egyensúlyba hozni, sajnos sikertelenül. Sok a nyomasztó probléma is, amely azonnali megoldásra vár.

Halak
február 20. - március 20.

Halak
Ezen a héten - ha megteheted - inkább hagyj ki minden megmérettetést, mert sajnos ezek most sikertelenséggel végzõdhetnek. Inkább halaszd el a jövõ hétre!